Kiskakukk írta

Több év történése szövegesen, képekkel

Friss topikok

  • Amerika24: Én is gratulálok, gondolom az első unoka, aki még sok sok örömet szerez majd a nagyszülőknek... (2014.07.22. 21:29)
  • szuszko: Aztaaaa! :)) (2014.04.20. 13:23)
  • szuszko: Ja, hát felettébb fontos… :( Aktívan teszem a semmit. De legalább Tobinak jó napjai vannak. :) (2014.04.16. 18:19)
  • ruszkimilka: Tobi kutyát váltottátok be a sonkára? Néhány zughentes kutyákból is csinál sonkát. :D Bár mondjuk ... (2014.04.16. 17:35)
  • Mbacsi: Oke! (2014.04.04. 10:39)

Címkék

2009.05.31. 09:30 Kiskakukk írta

Az ötödik éjszaka. Az előszobában egy összahajtogatott régi törölközőn aludta édes álmát. Holnap már otthon alszik a Tobi, ma jönnek érte a gyerekek.

Tobi elgondolkodik. De jó volt egy kicsit nyaralni! Máskor is jövök:)

1 komment

2009.05.30. 18:14 Kiskakukk írta

Dunapart naplementekor.
 


Dunapart eső előtt.
 
 
Part menti fák.
 
 
 
 
Dunapart Tobival.
 

1 komment

2009.05.29. 10:05 Kiskakukk írta

Na ez a futópálya. Itt aztán nem vonja el Tobi figyelmét semmi sem (esetleg egy fácán, vagy egy vadkacsa).

Na és persze a Duna, amit néha alaposan meg kell szemlélni.

Ha nagyon meleg van, akkor fürdeni is lehet (de sajnos ezt is csak pórázon, mert ha elengednénk, akkor Tobi Budapestig meg sem állna).

Nem, itt nem történt baleset, egyszerűen csak rendetlenül ledöntöttem a kerékpáromat, hogy fényképezhessek.

Hazafelé már lóg a Tobi nyelve, de ennek ellenére úgy rohan, hogy nem győzöm tekerni a pedált.

A kertben a kőműves munkáját felügyelni kell.


Persze a labdára is folyamatosan vigyázni kell, nehogy belekeverjék a betonba.

2 komment

2009.05.29. 06:33 Kiskakukk írta

A vízelzáró keresésekor Tobira rájött a vadászösztön. Az első ásónyom után azt hitte, hogy keresnie kell valami állatot, teljesen begerjedt és megállás nélkül kapart, ásta a földet, morgott, tépte a fogával a gyökereket. A képen látható gödörnek a jelentős részét ő ásta ki:)



Megint megfuttattam kétszer 10 km-t. Eszméletlenül gyorsan szalad, komoly sebességgel kellett tekernem, hogy tartsam a tempót. Egyszer egy fácán reppent fel az orra előtt, amire természetesen utánavetette magát. Még jó, hogy a póráza teleszkópos, mert mire kihúzta a 6 m-nyi zsinórt, addigra sikerült lefékeznem és megvetettem a lábamat, így nem rántott magával.

A második éjszaka is meglepően nyugodtan telt. Úgy látszik a sok futásba ő is elfárad:) Az előszobában alszik, nem lehet kint hagyni, mert a kertben mindig talál valamit (pl. süni), ami miatt órákig képes ugatni.

Tegnap este egy bevásárlás után nem tettem mindent a helyére (pl. a zsemlemorzsát), erre Tobi figyelmeztetett: így jár az, aki nem pakol el mindent.



Néhány virág:








3 komment

2009.05.27. 14:16 Kiskakukk írta

Tobi kutyát hetente egy alkalommal -amikor a lányom angolra jár – én szoktam megsétáltatni munka után. Ez a sétáltatás úgy néz ki, hogy a házból úgy rohanunk ki, mint Zrinyi, majd az utcán kb egy órán keresztül vonszol maga után. Kifogyhatatlan ereje van, és nem érti azt a kifejezést, hogy lassabban. Ma rohangálhatott a kertben, amennyit csak akart. Az előbb kitaláltam, hogy most „megbosszulom” a sétáltatások alkalmával elszenvedetteket:) Pórázra kötöttem, elővettem a kerékpáromat és elmentünk sétálni. Az utcánkban még nagyon sok ereje volt, nagyon kellett koncentrálnom, hogy el ne rántson. Amikor nagyon nem bírt magával, akkor vontattattam magam. Majd kimentünk a Dunapartra. A gáton elindultunk. Eleinte nagyon gyorsan futott, én is tekertem a pedált, majd szép lassan normál tempóra váltott. Két kerékpárnyom van a gáton. Az egyiken én mentem, a másikon ő. Egyszer megálltam, hogyha szomjas, akkor igyon a Dunából, de csak két kortyot ivott. Ma volt az első alkalom, így 4 km után visszafordultunk. Hiszen még visszafelé is le kellett futnia ezt a távot. Most a teraszon fekszik és bámészkodik:)

U.i.: kis pihenő után újra kerékpárra ültem és most 10 km-t tettünk meg. Kedvenc kutyusom végig bírta, nem állt meg egyszer sem!

Futás után édes a pihenés:)

2 komment

2009.05.27. 10:07 Kiskakukk írta

Valami érdekeset látok és hallok. Mi lehet az?



Meg kellene tudni, hogy mi az!



Nagyon figyelek.

...

Még mindig nem tudom, hogy mi lehet!

..

Akkor is megtudom!!!



Ha kell, akkor kétlábra állok:)

 

2 komment

2009.05.25. 17:40 Kiskakukk írta

Ezen a héten szabadságon vagyok. Még az év elején meg kellett tervezni, hogy ki, mikor megy szadadságra. Először beírtam három hetet a nyár legmelegebb időpontjára, majd a maradék heteket elszórtan az év különböző időpontjára tettem. Most van az első hetem. Holnap délután kimegyünk a telekre, mert a kertben akarunk egy kőműves munkát elvégeztetni egy szakemberrel. Én fogom irányítani.  A férjuram minden este kijön, mert egyedül félek. A lányom kutyáját is elvisszük, ő is nyaraljon egy kicsit:)

2 komment

süti beállítások módosítása