Kiskakukk írta

Több év történése szövegesen, képekkel

Friss topikok

  • Amerika24: Én is gratulálok, gondolom az első unoka, aki még sok sok örömet szerez majd a nagyszülőknek... (2014.07.22. 21:29)
  • szuszko: Aztaaaa! :)) (2014.04.20. 13:23)
  • szuszko: Ja, hát felettébb fontos… :( Aktívan teszem a semmit. De legalább Tobinak jó napjai vannak. :) (2014.04.16. 18:19)
  • ruszkimilka: Tobi kutyát váltottátok be a sonkára? Néhány zughentes kutyákból is csinál sonkát. :D Bár mondjuk ... (2014.04.16. 17:35)
  • Mbacsi: Oke! (2014.04.04. 10:39)

Címkék

2014.03.09. 20:03 Kiskakukk írta

Ma elmentünk a telekre (NagyA, , T, M és én). Ma is bográcsban főztünk -  mármint a fiúk - ami nekem nagyon jó, mert így felmentésem van a főzés alól.

Délután T és M hagymát és fokhagymát duggatott. Nagyon ügyesek voltak.  KisA már jelzte, hogy alig várja, hogy ehessen belőle.

Szólj hozzá!

2014.03.08. 22:47 Kiskakukk írta

Reggel gyönyörű tavasz lett.

Elmentünk a piacra.

Ebédre eljött M.
Délután a Tobival sétáltam, amíg A. összeszerelt KisG-nél egy szekrényt.

2 komment

2014.03.06. 21:34 Kiskakukk írta

Itthon vagyok. Ma délben, amikor vége lett a programnak, akkor kialakult bennem egy pozitív vélemény. Amennyire nem éreztem jól magam az első két nap, a végére úgy érzem, hogy nem volt rossz!
Sőt, ha a való világban is hasznosítani lehetne a tanultakból, az nagyon jó lenne.
Persze ahhoz az kellene, hogy a munkahelyen minden döntés előtt nyugalom legyen, és annyi ideig tökölődhessünk, ameddig akarunk és ne egyedül kelljen a feladatokat megoldani, hanem legyen egy csapat, aki minden irányból megvilágítja a feladatot, érvel ill. ellen érvel.

Szia Balaton!

Szólj hozzá!

2014.03.05. 22:26 Kiskakukk írta

Eltelt a harmadik nap.
Ebből a három napból az alábbiak voltak jók:
- míg a többiek kettesével vannak a szobákban, addig én egyedül vagyok. Ehhez azt kellett tennem, hogy a szobák elosztásakor feltettem azt a kérdést, hogy ki hajlandó egész éjszaka nyitott ablaknál aludni?
- az első két éjszaka nagyon sokat aludtam. Tegnapelőtt 20 óra 20 perckor, tegnap már 20 órakor elaludtam. És mindkét reggel 7 óra előtt ébredtem.
- jó a kaja.
- kezdünk összerázódni.
- ma vacsora után kellemes zenét játszottak, még énekeltünk is.

Ami ebben a három napban érdekes volt, az egy felfedezés. Eleinte csak kicsit vettem észre, majd egyre gyakrabban volt egy furcsa érzésem. Mára viszont kikristályosodott: szinte mindig, mindenben máshogy gondolkodom, mint a többiek. A feladat megoldásokon, a történetek értelmezésében, egy eljátszott szerep megítélésében, szinte mindig más volt a véleményem. Persze mindig akadt egy-két ember, aki szintén azt mondta, amit én, de a többséggel mindig szemben állt a véleményem.
Ennek ellenére nagyon gyakran azt akarták, hogy a feladatoknál legyek a vezető. Nem is értem ezt az egészet!

Szólj hozzá!

2014.03.04. 08:39 Kiskakukk írta

Tegnap este, amíg a többiek a borozóba mentek, kisétáltam a Balaton partjára. Egyszer csak a sötétben egy alakot vettem észre, aki mozdulatlanul állt. Megijedtem és én sem mozdultam. Aztán arra gondoltam, hogy ha ilyen mozdulatlan, akkor biztosan szobor. De a sötétben a fantáziám meglódult és mégis élő embernek gondoltam, aki ha a közelébe érek, majd rám ugrik. Szégyen a futás, de hasznos és inkább meghátráltam. De most reggel újra arra mentem és lefotóztam a rémet:)

Szólj hozzá!

2014.03.03. 19:00 Kiskakukk írta

Most a Balatonon vagyok. Négy napos csapatépítésnek titulált bohóckodás zajlik. Reggeltől estig "szórakoztatnak" minket.
A délutáni foglalkozáson már olyan mérges voltam, hogy úgy éreztem, hogy nem bírom tovább. Közösen kellett megoldani egy feladatot és stratégiát kellett kialakítani egy képzeletbeli katasztrófa megoldására, de a társaság fele nem értette a feladatot és csak szajkózták a hülyeségeiket. Mikor már letelt a megadott idő és a tréning vezetője még mindig nem zárta le a vitánkat, akkor rászóltam, hogy szóljon, hogy fejezzük már be, erre megkérdezte a foglalkozásvezető, hogy sietek-e valahova? Úgy gondoltam, hogy igen. Mégpedig kifele, de minél hamarabb, mert nem bírom sokáig.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása