Már 6 hónapja nem eszem lisztből készült ételelt. Mármint kalászos gabona lisztjéből készültet. Helyette kukoricalisztet, rizslisztet, burgonyakeményítőt, szójalisztet használok.
Kiderült ugyanis, hogy lisztérzékeny vagyok. Nekem nem voltak olyan tüneteim, mint egy "normális" lisztérzékenynek. Tehát nem fájt a hasam, nem szaladt keresztül rajtam az étel, stb. Volt helyette olyan atipusos tünetem, amiről évekig nem jöttek rá, hogy mi okozza: állandóan égett, tüzelt az arcom, fájtak az izületeim. Amióta nem eszem lisztet, azóta nincs semmi bajom. Néha újra megpróbálkozom egy kis kenyérrel, de már másnap megbosszulja magát: el kezd égni az arcom és majdnem egy hétig tart.
2010.04.17. 08:13 Kiskakukk írta
1 komment
A bejegyzés trackback címe:
https://kiskakukk1.blog.hu/api/trackback/id/tr626130378
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
amerika24 2010.04.25. 07:53:20
...érdekes, hogy eddig nem jött erre rá senki...én azt hittem, ezt könnyen fel lehet ismerin...
...szerencse a szerencsétlenségben, hogy most már vigyázhatsz magadra...