Kiskakukk írta

Több év történése szövegesen, képekkel

Friss topikok

  • Amerika24: Én is gratulálok, gondolom az első unoka, aki még sok sok örömet szerez majd a nagyszülőknek... (2014.07.22. 21:29)
  • szuszko: Aztaaaa! :)) (2014.04.20. 13:23)
  • szuszko: Ja, hát felettébb fontos… :( Aktívan teszem a semmit. De legalább Tobinak jó napjai vannak. :) (2014.04.16. 18:19)
  • ruszkimilka: Tobi kutyát váltottátok be a sonkára? Néhány zughentes kutyákból is csinál sonkát. :D Bár mondjuk ... (2014.04.16. 17:35)
  • Mbacsi: Oke! (2014.04.04. 10:39)

Címkék

2009.04.19. 09:45 Kiskakukk írta

Ezen a hétvégén itthon maradtunk. Szombaton az anyósom szülinapja volt,



...majd koncertre mentünk




Az Alagút a Clark Ádám térnél. Ide tolják be a Lánchidat, amikor esik az eső, hogy ne legyen vizes:)



A Lánchíd őrzöje az oroszlán



Az Erzsébet híd.



A Vár.



A Gresham-palota a magyar szecessziós építészet kiemelkedő épülete.



Az MTA dísztermében volt a koncert.


5 komment

2009.04.16. 18:35 Kiskakukk írta

Ma kiértékelték a 24 órás EKG-t és elkészült az összes leletem. Szegény doktor. Főhetett a feje, hogy mit mondjon. Minden leletem negatív volt, az EKG görbém -legalább is a hullámok - teljesen szabályosak voltak, de a pulzusom igen érdekesen alakult. A 24 óra alatt volt olyan perc, amikor a szívfrekvencia 50 volt, de délben a munkahelyemen volt a csúcs, amikor 169 lett. Próbálok visszaemlékezni, hogy mit csináltam délben, de ha jól emlékszem, akkor éppen az íróasztalom mellett ültem és valakinek magyaráztam valamit. És még egyesek azt mondják, hogy az én munkahelyem a béke szigete:) A vérnyomásom is elért egy olyan maximumot, hogy le sem merem írni. Az eddigi valaha mért legmagasabb értéket is meghaladta:( Végül kaptam egy gyógyszert, ami pár hete van forgalomban, és most rajtam a sor, hogy kísérleti nyúl legyek. Egyenlőre úgy néz ki, hogy jól hat. Délután és most is mértem, és meg vagyok magammal, illetve a vérnyomásommal elégedve:)

A klinikán az egyik lépcsőházban volt egy páternoster. Véletlenül találtam meg. A páternoszter nyitott kabinok láncából álló lift, amely felfelé, illetve lefelé halad folyamatosan, és az utasoknak a lift mozgása közben kell be- és kiszállniuk.
Kb 6 éves koromban valamelyik minisztériumban már utaztam vele, akkor sem szerettem, kicsit féltem tőle. Most is sokáig néztem, mire rászántam magam, hogy belépjek.

5 komment

2009.04.15. 20:45 Kiskakukk írta

Ma kivizsgáláson voltam a vérnyomásom miatt. Amíg "normálisan" időpontot kell kérni a különböző vizsgálatokra, addig ma egy kis protekcióval 3 óra alatt elvégezték a kardiológiai vizsgálatot, EKG-t, szív ultrahangot, laboratóriumi vizsgálatokat, mellkas röntgent, terheléses EKG-t és kaptam 24 órás EKG-t. Persze ehhez az kellett, hogy valaki a szárnyai alá vegyen és pofátlanul mindenhova soron kívül bevigyen. Kicsit zavart is, amikor láttam, hogy mindenhol milyen sok a beteg, de nem hagytak gondolkodni, mennem kellett. Holnap visszaviszem a készüléket, amelyről a rögzített adatokat számítógéppel értékelik és a doki remélem felír olyan gyógyszert, amitől normális lesz a vérnyomásom és a pulzusom sem szalad annyira. Egyenlőre minden leletem normális. A szívem tökéletes, az ereim jók, a tüdőm rendben, EKG és a terheléses EKG normális. A vérképem biztosan rendben, mert pár hónappal ezelőtt is nézték. "Csak" a vérnyomásom magas és a pulzusom szapora.

Most így vagyok felszerelbve. A különbség, hogy nekem nem szőrős a mellkasom és női testem van:)


4 komment

2009.04.14. 19:43 Kiskakukk írta

Munkából hazafelé jövet azon gondolkodtam, hogy mit írjak a blogba. Semmi sem jutott az eszembe, mert munkán kívül semmi sem történt. Még fényképezni sem volt időm. Aztán az időjárás megoldotta a problémát. A verőfényes nap befejezéseként hatalmas felhőszakadás jött. Még jég is esett.

1 komment

2009.04.13. 20:18 Kiskakukk írta

Miután kimentünk a telekre, a négykerekűt lecseréltük vizenjáróra.



Szép és nyugodt volt a víz.

....


A bátrabbak már fürödtek is. Én csak térdig mentem be a vízbe, úgy éreztem, hogy a 10 C körüli víz kissé hideg.

.

Csillagvirág.



Itt szebbek a tulipánok, mint az íróasztalomon.

....

Ez mi lehet?

.

4 komment

süti beállítások módosítása