Kiskakukk írta

Több év történése szövegesen, képekkel

Friss topikok

  • Amerika24: Én is gratulálok, gondolom az első unoka, aki még sok sok örömet szerez majd a nagyszülőknek... (2014.07.22. 21:29)
  • szuszko: Aztaaaa! :)) (2014.04.20. 13:23)
  • szuszko: Ja, hát felettébb fontos… :( Aktívan teszem a semmit. De legalább Tobinak jó napjai vannak. :) (2014.04.16. 18:19)
  • ruszkimilka: Tobi kutyát váltottátok be a sonkára? Néhány zughentes kutyákból is csinál sonkát. :D Bár mondjuk ... (2014.04.16. 17:35)
  • Mbacsi: Oke! (2014.04.04. 10:39)

Címkék

2007.03.24. 20:02 Kiskakukk írta

Délelőtt - szombat ellenére - a munkahelyemen voltam. Kőművesek dolgoztak az épületben, rájuk kellett vigyáznom:) Közben kicsit dolgoztam is, és megírtam néhány levelet.
Délután a családom férfi tagjaival elmentem a Széchenyi fürdőbe. Jó volt.

2 komment

2007.03.22. 20:16 Kiskakukk írta

Az előbb megettem öt darab Túró Rudit. Mondhatnám, hogy idegi alapon.

2 komment

2007.03.21. 21:13 Kiskakukk írta

Fél órával ezelőtt értem haza a háziorvostól. Tegnap vérvételen voltam, ma mentem a leletért. Tulajdonképpen minden rendben van, csak a vörösvérsejtjeim száma és a vasam nagyon alacsony. Jóval a normál érték alatt van. Komolyan vérszegény vagyok. Szerencsére semmit nem érzek belőle, pedig a szakirodalom szerint nagyon gyengének, fáradtnak kellene éreznem magamat. Azt mondta a doktornő, hogy szedjek még több vasat. De könyörgöm, mennyit? Az elmúlt 20 évben állandóan vasat szedek. Nem tudna nekem valaki valódi rozsdás szöget adni? Azt olvastam, hogy régen almába szúrkáltak vasszögeket és aztán megették az almát. Komolyan mondom, hogy kipróbálnám:) Hátha az jobban fel tudná szívódni a gyomromból.

3 komment

2007.03.20. 19:55 Kiskakukk írta

Ma bejött egy férfi ügyfél. Kicsit locsi-fecsi volt, mert hamar megtudtam, hogy 62 éves. Nagyon jópofa volt, mert miközben egy ügyről beszélgettünk, régi dolgokat emlegetett. Mármint, hogy bizonyos dolgokat régen hogyan intéztek. Amikor másodszor azt mondta, hogy azt én nem tudhatom, mert még olyan fiatal vagyok, akkor megmondtam neki, hogy hány éves vagyok. A szemén láttam, hogy őszintén meglepődött. Persze szavakkal is mondta, de a tekintete igazán meglepetést tülrözött:) Jól esett.
Munka után tanfolyamot és vizsgát tartottam. Az egyik vizsgáztató elfelejtett eljönni. Miután nem jött meg a megbeszélt időre, felhívtam és kiderült, hogy szabadságon van, és eltévesztette a napokat. Holnap akart jönni a vizsga helyére. Most a bizonyítványokkal elmehetek hozzá, hogy utólag írja alá és pecsételje le. A vizsgázóknak meg azt füllentettem, hogy hirtelen megbetegedett a vizsgabiztos.

1 komment

2007.03.19. 21:12 Kiskakukk írta

A munkahelyemen hatalmas felfordulás van. A jövő héten egy másik telephely dolgozói beköltöznek hozzánk. Kőművesek, festők dolgoznak az épületen, de csak a legszükségesebb dolgot csinálják meg. Az épületre nagyon ráférne a felújítás, de csak a legszükségesebb javításokat végzik. Némelyik szoba úgy néz ki, mint egy átmeneti szállás.
Ma délben pezsgőt ittunk, mert az egyik kolleganőnek megszületett az első unokája. Fél pohár pezsgőt ittam és a fejembe szállt. Nagyon pici alkohol is megárt. Egész délután piros volt az arcom, égett a fejem. Meg is fájdult a fejem. Már bevettem két fájdalomcsillapítót.

1 komment

süti beállítások módosítása