Kiskakukk írta

Több év történése szövegesen, képekkel

Friss topikok

  • Amerika24: Én is gratulálok, gondolom az első unoka, aki még sok sok örömet szerez majd a nagyszülőknek... (2014.07.22. 21:29)
  • szuszko: Aztaaaa! :)) (2014.04.20. 13:23)
  • szuszko: Ja, hát felettébb fontos… :( Aktívan teszem a semmit. De legalább Tobinak jó napjai vannak. :) (2014.04.16. 18:19)
  • ruszkimilka: Tobi kutyát váltottátok be a sonkára? Néhány zughentes kutyákból is csinál sonkát. :D Bár mondjuk ... (2014.04.16. 17:35)
  • Mbacsi: Oke! (2014.04.04. 10:39)

Címkék

2007.03.18. 17:46 Kiskakukk írta

Miért van az, hogy a férfiak elvesztik a józan eszüket, ha műszaki cikkek közelébe érnek? Délután elmentünk heti kaja bevásárlásra egy nagyáruházba. Ott eszembe jutott, hogy a darálóm, amivel sajtot, diót és húst lehet darálni, elromlott. Szóltam a férjemnek és a fiamnak, hogy a szomszédban lévő elektromos áruházban nézzenek körül, amíg én az élelmiszereket megveszem. Fél óra múlva telefonáltak, hogy megtalálták azt a gépet, ami nekem kell. Természetesen a legdrágább, legnagyobb, mindent tudó gépet nézték ki. Tiltakoztam, hogy meg ne vegyék. Egy ideig telefonon vitatkoztam velük, majd odajöttek hozzám, és miután a kaját kifizettük, át kellett mennem megnézni a csodamasinát. Hatalmas, multifunkciós csodagép, de nekem nincs rá szükségem. Főleg a fiammal kellett vitatkoznom, mert egyszerűen nem akart beletörődni, hogy nem vesszük meg. Mindig megbánom, ha velük megyek ilyen helyekre, mert szerintük csak a legjobb gépet szabad megvenni.

2 komment

2007.03.18. 13:07 Kiskakukk írta

Na itt van a kutyus, akire majd egy hónap múlva vigyáznunk kell. Ez egy igazi városi kutya. Csak pórázon közlekedik a városban. Amikor kihozták és kiengedték a kocsiból, akkor annyira megszelesedett, fel-alá rohangászott a kertben, szinte egy pillanatra sem állt meg. Nagyon jól érezte magát. A labdát persze egyből kiharapta és kisajátította, nem adta vissza. Egy rövid időre kötöttük csak meg, amikor elsétáltunk vele a Dunához. Életében nem látott még ekkora vizet, de egyből belerohant a hideg vízbe és úszott. Azt mesélték, hogy amikor hazaértek, akkor lerogyott a lakásban a megszokott helyére és egyből húzta a lóbőrt.

1 komment

2007.03.18. 13:02 Kiskakukk írta

Most már itt a tavasz.Pár hét múlva szerintem már nyár is lesz. A hétvégén már napoztam, rövid nadrágban kerékpároztam.

1 komment

2007.03.14. 13:51 Kiskakukk írta

A tegnapi beavatkozásnak nem lett semmi rossz következménye. Nem lázasodtam be, nem fáj semmim.
Hasilag teljesen jól vagyok, bár az újabb vérvesztéstől nem szabadultam meg. Az előbb ugyanis véletlenül elvágtam az ujjamat és nem akar elálni a vérzés. Elegem van már mindenféle vérből.
Délelőtt ahelyett, hogy pihentem volna, el kezdtem sütni. Sütöttem túrós, meggyes és almás rétest, valamint holnapra elkészítettem 22 db képviselőfánkot. A belevaló krémet és habot majd holnap készítem el és töltöm meg vele.
A hosszú hétvégén kimegyünk a szigetre. Holnap mindkét gyerek is kijön, valamint a lányom barátja is. Meg az anyukám. Holnapután az anyósom is kijön, de ő csak egy napra. A lányom a barátjával egy hónap múlva pár napra elmegy Londonba, és a fiú kutyájára akkor nekünk kell vigyázni. Az utazást a húsvéti hétvégére tervezik,, mi akkor is kint leszünk a telken, ezért a kutyát most ismerkedés és szoktatás céljából hozzák el. Kiváncsi leszek, hogy milyen lesz. Nekem sohasem volt kutyám.
Az előbb voltam lent a piacon, nagyon meleg van. Némelyik fa gyönyörűen virágzik, az egyiknek bódító illata volt.

1 komment

2007.03.13. 19:36 Kiskakukk írta

Az elmúlt két hónapban a női problémám volt, ami miatt kétszer már beutaltak a kórházba, de nem mentem be. Ma éjszaka viszont úgy döntöttem, hogy nem lehet tovább halogatni a dolgot, mert a vvt, a hemoglobin és a vas értékem a béka segge alá süllyedt. Reggel már úgy mentem a munkahelyemre, hogy vittem egy táskában papucsot, törölközőt és hálóinget. Elmentem a rendelőbe, ahol a doki megint azt kezdte magyarázni, hogy miért szükséges, hogy bemenjek a kórházba. Mondtam neki, hogy vagy most azonnal beutal, vagy megint meggondolom magam. Kaptam azonnalra, sűrgősséggel beutalót és elsétáltam a kórházba. 10 órakor meg is csinálták a beavatkozást. Mindenki nagyon rendes volt. A kórház szép, tiszta. Pár éve újították fel.
A műtőbe a szivacs gallérral a nyakamon mentem be, egyből megkérdezték, hogy mi bajom és megígérték, hogy nagyon vigyáznak rám. Attól féltem, hogyha elaltatnak és utána majd nem megfelelően emelnek, és nyeklik a nyakam, akkor esetleg a nyaki sérv rosszabb lesz.
A fejem alá tettek összehajtogatott lepedőket olyan magassába, hogy kényelmes legyen. Alighogy elhelyezkedtem a műtőasztalon, máris kiszíjaztak, majd beadtak a kézfejembe egy injekciót. Éppen kezdtem megijedni, hogy mit fogok majd érezni, amikor azt vettem észre, hogy a kórteremben az ágyban fekszem. Közben eltelt fél óra. Rettenetesen boldog voltam. Semmit nem éreztem, semmi nem fájt. Ma szabdságon voltam, és még holnap is itthon maradok. Van még túlórából lecsúsztatható időm.
Egész nap nem ettem, és itthon ráugrottam a vacsorára. Aztán a rókával kűzdöttem. de én voltam az erősebb. Most már tökéletesen érzem magam:)

3 komment

2007.03.12. 18:01 Kiskakukk írta

Nagyon örülök, mert az egyik barátomnak ma komoly orvosi vizsgálatot csináltak, és az eredmény jó lett. Szegényt nagyon sajnáltam, mert a vizsgálat kellemetlen volt, és félelmetes, hiszen azért végezték, hogy kiszűrjenek egy komoly betegséget. Gondolatban vele voltam, és szerencsére minden rendben van.
Ma nagyon meleg lett. Itt a tavasz. Délután majdnem nyár volt. Területre mentem és annyira melegem volt az utcán, hogy levettem a kabátomat. Rövid ujjú blúzban mentem, így is alig bírtam elviselni a meleget. Még hozzá kell szokni. Lehet, hogy holnaptól szoknyát fogok felvenni. Fél évig nadrágban, fél évig szoknyában szoktam járni. A szoknyát egyébként jobban szeretem, de télen praktikusabb a nadrág. Mindjárt meg is nézem, hogy beleférek-e a szoknyáimba:) 2 kg-al több vagyok, mint szoktam, és ez a szűk szoknyánál már gondot okozhat:)

2 komment

süti beállítások módosítása