Kiskakukk írta

Több év történése szövegesen, képekkel

Friss topikok

  • Amerika24: Én is gratulálok, gondolom az első unoka, aki még sok sok örömet szerez majd a nagyszülőknek... (2014.07.22. 21:29)
  • szuszko: Aztaaaa! :)) (2014.04.20. 13:23)
  • szuszko: Ja, hát felettébb fontos… :( Aktívan teszem a semmit. De legalább Tobinak jó napjai vannak. :) (2014.04.16. 18:19)
  • ruszkimilka: Tobi kutyát váltottátok be a sonkára? Néhány zughentes kutyákból is csinál sonkát. :D Bár mondjuk ... (2014.04.16. 17:35)
  • Mbacsi: Oke! (2014.04.04. 10:39)

Címkék

2012.11.04. 18:31 Kiskakukk írta

Ma nagyon szép idő volt. Délután már rövid ujjú pólóban lehetett sétálni. Pedig holnap már november 5. lesz!
És mehetünk dolgozni.
De jó volt ez a hét.

Beszámoló a térdemről: egyáltalán nem fáj, tudok futni. A térdem két oldalán, ahol az artroscópot és a hozzá tartozó műszert dugták be, van két kis vágás. Mindkettőben volt egy-egy varrat, amit műtét után egy héttel kiszedett az orvos. A két lyuk helyén ezután sebet láttam, ami nem akart lepottyanni. Most Sárváron arra számítottam, hogy majd leázik, de nem történt meg, mert mint utóbb kiderült, mindkét lyukból varrat vég lóg ki. Próbáltam kihúzni, de nagyon ragaszkodik hozzám és nem megy. Nem merem erőszakkal húzni, mert nem tudom, hogy mihez van kötve, mi van a végén. "A" hülyéskedett és azt mondta, hogy biztos össze van kötve a kettő. Ezek után fúleg nem merem húzni. Pedig ki kellene szedni, mert kilóg és ha hozzáér éjszaka a takaró, akkor "visszaszúr".

1 komment

2012.11.02. 19:53 Kiskakukk írta

Pár napja a Veszprémi Állatkertben lévő albínó pythonról tettem be fényképet, erre a mai napon az unokaöcsém kislányáról ezt a képet kaptam.

Szólj hozzá!

2012.10.31. 20:43 Kiskakukk írta

Somlóhegyi pincészet



Magyarpolány



Magyarpolány egyik házának udvarában ez a póniló ácsorgott.



Magyarpolányban több ilyen ház látható. Nagyon szeretem.



Hazafelé megálltunk Veszprémben és felsétáltunk a Várba.






Szólj hozzá!

2012.10.31. 08:25 Kiskakukk írta

Tegnap délután megint elmentünk a fürdőbe. A képen látszik az óriáscsúszda, amely az épületen kívül is kanyarog. Tízszer csúsztam le:)

Bementünk a "szauna világa" nevezetű részbe is. Ide külön belépőt kellett váltani, így nem voltak sokan. Mindenki kapott fürdőlepedőt amit magunkra tekertünk, de a szaunában mindenki megvált a lepedőjétől. Én is a padra terítettem és azon feküdtem. Egyik alkalommal rajtam kívül négy férfi volt bent, amikor belibegett három nő. Nem vették észre, hogy oldalt fekszem, csak a négy meztelen férfit látták, amitől úgy megijedtek, hogy sikítva kiszaladtak. Közben elnézéseket kértek, hogy nem vették észre, hogy ez férfi szauna. Végül "A" kiszólt, hogy koedukált a szauna, mire visszajöttek, de a lepedőt magukon hagyták. Igaz, mindhárman jó kövérek voltak.
Volt ott egy szaunamester is, aki mint egy varázsló "bűvészkedett". Törölközővel legyezte a meleget, "felöntötte" a szaunaköveket, stb. Miután átforrósodtam beugrottam a 14 C-os medencébe. Nagyon jó volt.

Este szép tiszta volt az ég, megint lehetett a kinti nyitott medencéből nézni a csillagokat............

Szólj hozzá!

2012.10.30. 15:47 Kiskakukk írta

Sárvári képek

  

 


 

  





  

  

Szólj hozzá!

2012.10.29. 16:03 Kiskakukk írta

Délelőtt Veszprémben voltunk. Bementünk az Állatkertbe is, ahova szerintem most azt kellene kiírni, hogy belépő féláron, mivel az állatok felét nem lehetett látni a hideg miatt, vagy technikai okok miatt.

Egy érdekes állatot láttam, az albinó tigris pithont.

Az Állatkert egyébként szép és még hó is esett.

Sárváron harmadszor vagyunk ebben a hotelben. Egyébként ez a hatodik ittlétünk.

Késő délután mentünk a fürdőbe, estére már kevesen voltak. Nagyon jó volt a kinti melegvízben háton lebegni és közben nézni a csillagokat.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása