Kiskakukk írta

Több év történése szövegesen, képekkel

Friss topikok

  • Amerika24: Én is gratulálok, gondolom az első unoka, aki még sok sok örömet szerez majd a nagyszülőknek... (2014.07.22. 21:29)
  • szuszko: Aztaaaa! :)) (2014.04.20. 13:23)
  • szuszko: Ja, hát felettébb fontos… :( Aktívan teszem a semmit. De legalább Tobinak jó napjai vannak. :) (2014.04.16. 18:19)
  • ruszkimilka: Tobi kutyát váltottátok be a sonkára? Néhány zughentes kutyákból is csinál sonkát. :D Bár mondjuk ... (2014.04.16. 17:35)
  • Mbacsi: Oke! (2014.04.04. 10:39)

Címkék

2012.10.13. 19:55 Kiskakukk írta

Két napja dolgozom. Szinte alig lehetett észrevenni, hogy a járásom nem olyan, mint régen. Ha a tempót csökkentettem, akkor egyáltalán nem húztam a lábam. Ha nagyon siettem, akkor picit sántítottam.Még két napig szúrkálni kell a hasamat, de az egyáltalán nem fáj.

Ma vásárolni voltunk négyesben. KisG hozta kocsival M-et.

Szólj hozzá!

2012.10.10. 21:02 Kiskakukk írta

Az előbb eltávolítottam a kötést és végre megmoshattam a térdemet is. Holnap lesz egy hete, hogy az egynapos sebészeten voltam.
Most van újabb két kis vágás a térdem két oldalán. Az egyik lyuk (vágás) mellett még meg is van kékülve és egy kicsit ducibb a térdem, mint a másik.
Szegény másik térdemben is olyan érzésem van, mintha kicsit dagadtabbb lenne, amin nem csodálkozom, mert lassan két hónapja jobban terhelem, kímélvén a sérült térdemet.
Jelenleg kb 150 fokos szögbe tudom behajlítani a térdemet és csak ettől a ponttól kezd fájni, feszülni. Még pár nap és olyan lesz, mint nyáron. Sajnos azt nem írhatom, hogy olyan lesz, mint újkorában.
Ma délután elmentem a piacra, tele bevásárlókocsival tértem haza. Lassabb volt a járásom, mint máskor, de nem lehetett észrevenni, hogy húzom a lábam. Mert nem is húztam:)
Holnap megyek dolgozni.
Hihetetlenül sokat fejlődött az orvostudomány. Régen az ilyen műtétek több hónapos rehabilitációt igényeltek. Eleve úgy volt, hogy a műtét előtt már pár nappal be kellett feküdni és ha simán mentek a dolgok, akkor pár nap múlva operáltak. Nekem volt olyan, hogy csak a 9. napon operáltak, addig a kórházban vártam a soromra. A műtét hatalmas vágással járt , utána még pár napig a kórházban kellett maradni, majd haza engedtek. Varratszedés után 1-2 hónapig visszajártam a Sportkórházba gyógytornára. Most mindez egy hétig tartott.

Szólj hozzá!

2012.10.09. 19:29 Kiskakukk írta

Varratszedés megvolt. Ma még kaptam egy kötést, de azt holnap levehetem és lehet normálisan fürdeni. A doki azt mondta, hogy egy nagy darab leszakadt porcot távolított el, de ennél sokkal rosszabb, hogy nagyon vacak a csontvégeken lévő porc. Komoly kopások, hiányok vannak rajta. Azt mondta, hogy kerüljem a komoly megeröltetést, viszont erősítsem a combizmomat. Kerékpár, úszás, torna. Mondta, hogy az izületbe egy kúra hyarulon injekciót kellene beadni, de ezen még gondolkodom.

2 komment

2012.10.08. 09:20 Kiskakukk írta

A térdem állapota a műtét óta változatlan. Fájdalmam nincs (legalább is nem komoly), de a térdemet még mindig csak derékszögig tudom behajlítani. A hasamba reggelenként A. beledöfi az alvadásgátló injekciót. A szúrás nem fáj, de az anyag egy percig rettenetesen csíp. Holnap lesz a varratszedés, aztán azt tervezem, hogy még a héten dolgozni megyek. Jó lesz,ha végre leszedik a kötést, mert szeretnék már normálisan fürdeni. Így állandóan arra kell vigyáznom, hogy ne érje víz a térdemet.

1 komment

süti beállítások módosítása