A pirostojást vöröshagyma héjjával festettem ilyen szépre. A piacon kértem a zöldségestől egy nagy zacskónyi hagymahéjjat, amit egy fazék vízben főzni kezdtem, majd beletettem a megfőzendő tojásokat és 15 perc múlva lekapcsoltam a gázt. A tojásokat 1 óra múlva halásztam ki a hagymahéjj közül. Miután megszáradt, egy darab szalonnával átkentem, hogy fényes legyen. Nekem nagyon tetszik:)
2012.04.06. 14:17 Kiskakukk írta
Készülök a Húsvétra. Már az alapokat megvettem: igazi sonka, füstölt tarja és egy füstölt borjúnyelv. Ez a hosszú nyelv eszembe juttatja, hogy általános iskolás koromban engem is így hívtak: "Hosszúnyelv":) Nem azért, mert állandóan szájaltam, hanem azért, mert ha zavarban voltam, akkor mindig, mindenkire kinyújtottam a nyelvemet. Ma már nem teszem:)