Kiskakukk írta

Több év történése szövegesen, képekkel

Friss topikok

  • Amerika24: Én is gratulálok, gondolom az első unoka, aki még sok sok örömet szerez majd a nagyszülőknek... (2014.07.22. 21:29)
  • szuszko: Aztaaaa! :)) (2014.04.20. 13:23)
  • szuszko: Ja, hát felettébb fontos… :( Aktívan teszem a semmit. De legalább Tobinak jó napjai vannak. :) (2014.04.16. 18:19)
  • ruszkimilka: Tobi kutyát váltottátok be a sonkára? Néhány zughentes kutyákból is csinál sonkát. :D Bár mondjuk ... (2014.04.16. 17:35)
  • Mbacsi: Oke! (2014.04.04. 10:39)

Címkék

2011.12.10. 19:24 Kiskakukk írta

Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki, hogy kezd javulni a derekam:) Az éjszakám a deszkán igen érdekes volt. Többször felébredtem, mert nyomott rettenetesen, minden porcikám fájt és arra gondoltam, hogy már csak néhány szöget kellene beleverni a deszkába és úgy érezhetném magam, mint egy fakír. Annak sem fájhat jobban a teste, mint nekem. Aztán reggelre csökkent a fájdalom és sokkal könnyebben mozogtam, mint az előző napokban. És az a fránya becsípődés is majdnem eltűnt. Azt nem mondom, hogy most nem érzek egy kis fájdalmat sem, de egész nap főztem, pakoltam és délután karácsonyi ajándék után mentünk. Ehhez képest tényleg alig érzem a derekamat. Hurrá!

Szólj hozzá!

2011.12.09. 18:55 Kiskakukk írta

Már több, mint három hete fáj a derekam. Ezideig volt rheumatológiai, urológiai, neurológiai, ortopédiai, nőgyógyászati vizsgálat. Volt rtg, hasi ultrahang, vérvétel, valamint ötször gyógytorna. A gyógytornát tegnap lemondtam, addig nem megyek, amíg ilyen fájdalmaim vannak. Volt szteroid injekció a derekamba, szteroid tartalmú infúzió a karomba, fájdalom- és gyulladáscsökkentő szerek. A nappalaim a gyógyszerek hatásáa egész elviselhetőek, az éjszakáim gyógyszerrel jók, gyógyszer nélkül rémesek. Ha forgok, akkor olyan érzésem van, mintha egy kést szúrtak volna a gerincem mellé és elfelejtették kihúzni. Minden mozdulatra szúr. Ma egy deszkát teszek az ágyba, hátha jobb lesz. Az ágyban egyébként kemény matrac van, nemrég vettük, de nekem a totál kemény fekhely kell amikor így lerobbanok. Általában a parkettán alszom, de ma kipróbálom a deszkás módszert.

Most legalább totál kivizsgálták minden alkatrészemet, a leletek alapján tök egészséges vagyok:)

Szólj hozzá!

2011.12.06. 07:07 Kiskakukk írta

Narancslekvár:finom, intenzív narancs ízű.
A legnagyobb értékét az adja, hogy a fiam készítette. 5 kg narancsból lett két üveg lekvár, amiből az egyiket én kaptam, a másikat a húga.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása