Kiskakukk írta

Több év történése szövegesen, képekkel

Friss topikok

  • Amerika24: Én is gratulálok, gondolom az első unoka, aki még sok sok örömet szerez majd a nagyszülőknek... (2014.07.22. 21:29)
  • szuszko: Aztaaaa! :)) (2014.04.20. 13:23)
  • szuszko: Ja, hát felettébb fontos… :( Aktívan teszem a semmit. De legalább Tobinak jó napjai vannak. :) (2014.04.16. 18:19)
  • ruszkimilka: Tobi kutyát váltottátok be a sonkára? Néhány zughentes kutyákból is csinál sonkát. :D Bár mondjuk ... (2014.04.16. 17:35)
  • Mbacsi: Oke! (2014.04.04. 10:39)

Címkék

2007.03.04. 21:09 Kiskakukk írta

Ez a mai szerzeményem. Egy sportáruházban voltunk a gyerekekkel. A lányomnak és nekem pólókat vettünk, a fiamnak pedig ezt a kemény szivacsból készült labdát, ami nagyon jól pattog. A fiam, aki már 23 éves, a lakásban állandóan bőr focilabdáját rugdossa, pattogtatja. Hétvégenként jár focimecssre, de hétköznap úgy közlekedik a lakásban, hogy közben a labdát rúgdossa. Általában nem zavar, de amikor este 10 órakor még valami eszébe jut és úgy jön be a szobába, hogy közben dübörög a labdával, olyankor kissé ingerült leszek. Főleg az alattunk lakó miatt, hiszen nem szeretném, ha esetleg felébrednének. A szivacslabdát már én is kipróbáltam, még vannak emlékeim a dekázásról.Valamikor az őskorban még én is ügyesen rúgtam a lasztit:)
A másik szerzemény a labda mellett nem elektromos vezeték, hanem ánizsos gumicukor. Nagyon szeretem:)

Szólj hozzá!

2007.03.04. 20:34 Kiskakukk írta

Még három hónap és lehet fürdeni a Dunában.

Szólj hozzá!

2007.03.04. 20:29 Kiskakukk írta

Ma nagyon változatos volt az idő. Délelőtt fújt a szél, de sütött a nap. Időnként beborult. Ebéd után egy percig jég esett.
Ebéd után két fa közé kiakasztottam a hintaágyat, beletettem egy hálózsákot és belebújtam. Kicsit aludtam. Arra ébredtem, hogy majdnem megfagyok. Akkor kezdett esni a jég. Nagyon jó volt, csend volt, nagyon kevesen voltak kint a Szigeten. Nagyon szeretem a csöndet, ami ott van. Mivel a Szigetre csak az jön, akinek ott van a nyaralója, ezért kicsi a forgalom. Csak a madarak csiripelnek. Még nyáron is ilyen csend van, itt nincs szórakozóhely, nincs semmi. Még betonozott út sincs. Ennek van hátránya is, de mi inkább az előnyét látjuk. A mi utcánkban összesen két állandó lakó van.

1 komment

2007.03.04. 20:21 Kiskakukk írta

Virágzik a krókusz (nem a kókusz).

Szólj hozzá!

2007.03.04. 08:36 Kiskakukk írta

Este korán beájultam az ágyba. 1/2 9-kor már el is aludtam. Viszont éjfélkor felébredtem. Éjszaka bolond szél volt. Nem tudom, hogy merről fújt, de az a szél, ami általában a meleget hozza, az őrült módon szokott süvíteni a házak között. Valahogy a magas házak közt felgyorsul, tépi az ablakokat. Na, ma éjszaka is ilyen szél fújt. De ilyenkor a levegő tiszta lesz. Remélem, hogy ma szép fényképeket lehet készíteni.
Este teszek be képet.

Szólj hozzá!

2007.03.03. 16:45 Kiskakukk írta

Most sült ki.

1 komment

2007.03.03. 16:26 Kiskakukk írta

A mai nap házimunkával telt. Sütés, főzés, takarítás. Eszméletlen mennyiséget tudunk megenni négyen.
Most már pihizek. Kicsit nézelődök a neten, aztán hoztam haza egy kis munkát, abba is bele kellene mélyednem. Remélem, hogy holnap már nem fog esni az eső, mert ki szeretnénk menni a telekre.

1 komment

2007.03.03. 09:01 Kiskakukk írta

Reggelre elmúlt a nyakfájásom:)

1 komment

2007.03.02. 18:33 Kiskakukk írta

Ma a munkahelyemen átköltöztem a másik szobába. Kollegák segítettek, átcipelték az asztalomat, számítógépet, stb. Nagyon jól berendezkedtem, bár ez a szoba sokkal kisebb, mint a régi. Délben tortát ettünk. Egyik kolleganő behozott két tortát, én szeleteltem fel.Azért, hogy a többieket megvédjem az esetleges mérgezéstől, amíg szeleteltem, addig egy-egy szeletet előre meg is ettem:)
Ma felhívott egy barátom, aki holnap reggel indul Párizsba. Egy hétre megy. Mondtam neki, hogy készítsen fényképeket a Notre-Dame-ról. Megígérte. Szeretném újra látni a templomot, kb 30 évvel ezelőtt láttam, akkor három napot töltöttem ott. Akkor nagyon tetszett, nagyon jól éreztem magamat ott.
Most szakad az eső. Fáj a nyakam, már két órát pihentem. Lassan összeszedem magam, aztán elmegyek a Tescoba vásárolni. Szerencsére nagyon közel van, talán 1 km-re.

1 komment

2007.02.28. 19:35 Kiskakukk írta

Délben elmentem a szakrendelőbe, mert valamit fel kellett iratnom. Nagyon rendes volt a doki. El akart küldeni egy vizsgálatra, amit én nem akartam. Mondtam neki, hogy írja be a kartonomba, hogy a beteg megtagadta a vizsgálatot, és utána írja fel, amit kértem. Meg is tette. Aztán megbeszéltem vele, hogy ugye ezután is bármikor eljöhetek hozzá. Azt mondta, hogy persze. Amikor kifele mentem és már az ajtónál voltam, akkor utánam szólt, hogy mivel foglalkozom. Amikor megmondtam, akkor mosolygott.

Erről jut eszembe. Leírom a múlt heti orvosi vizsgálatomat. Az ország legjobb gerinc specialistájához mentem. De annyira féltem attól, hogy meg akar majd műteni, hogy nem mondtam neki igazat. Mindent letagadtam, bármit kérdezett. Sem a fájdalmat, sem a zsibbadást nem mondtam el. Igaz, hogy ezzel magamat is becsaptam, de csalódtam abban, hogy a legjobb orvost is át lehet verni.

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása